Miniguide til dig der overvejer et kviklån

Når du skal låne på nettet findes der en hel række forskellige former for lån at vælge imellem. Hvis du bare mangler en lille klat for at kunne klare dig til den første, er det et minilån du er på udkig efter, men der findes en lang række forskellige kviklån til alle behov.

Skab oversigt og få overblik over de bedste kviklån

Når du ønsker at låne penge på nettet til forbrug, skal du ud og finde et kviklån. Igennem de sidste år er udbuddet af firmaer, der tilbyder denne form for hurtigt og lettet lån på nettet eksploderet. Det har gjort, at udgifterne forbundet med denne type lån er faldet drastisk og du i dag kan finde lån, der næsten er ligeså billige som banklån.

Derfor kan det være fristende at kaste fornuften overbord og låne til lige det, du går og drømmer om. Det kan være drømmerejsen eller den mobil du har allermest lyst til at eje, fordi du ikke skal stå til ansvar for, hvad pengene skal bruges til kan du i princippet låne til lige det, du vil.

Det kan blive en dyr fornøjelse og du kan ende med at betale en langt højere pris for det, du syntes var uundværligt i øjeblikket. Derfor er der omkring 1/3 af dem, der optager denne form for kviklån, der fortryder.

Skal du bruge lidt hjælp til at finde de bedste udbydere at ansøge hos, kan du kigge på en side som denne, hvor du kan se en oversigt over de forskellige firmaer.

Ved at lægge lidt tid i jagten på det billigste kviklån kan du spare dig selv for mange penge og udgifter. Det kræver ikke så meget:

  • Brug tid på at kigge på de forskellige udbydere af kviklån, så du finder dem, du føler dig allermest tryg ved
  • Ansøg gerne hos tre eller flere forskellige firmaer – husk, det er fuldstændig gratis at indhente tilbud, du binder først, når du skriver under på en låneaftale
  • Tag dig tid til at gennemlæse alle de forskellige tilbud, så du har et godt grundlag at sammenligne ud fra
  • Brug gennemgående tal for at sammenligne og finde det bedste lån for dig. Tal som ÅOP og rente er dem, der er mest brugt i denne sammenhæng.

Når du har gennemgået denne proces er du helt sikker på, at du har gjort det allerbedste for at finde det bedste lån for dig.

Hvorfor vælge et minilån?

Minilån bruges ofte som betegnelsen for de mindste kviklån. Det er lån, der ligger på mellem 100 og 6000 kroner. Samtidig er det også de lån, der har den korteste løbetid. Oftest er de nemlig ikke inddelt i afdrag, men skal betales af på en gang, når der igen er penge på kontoen.

Et gennemsnitligt minilån ligger på 3500 kroner og har en løbetid på 14 dage. Det er altså en slags lån, der kan bruges til at dække de sidste dage inden den næste løn går ind.

Når du er på jagt efter et minilån, findes der også sider som denne eller denne, der har samlet oversigter over de bedste og billigste udbydere på markedet i dag, for at gøre det lettere for dig.