Overvej at få plads til dyr i jeres børns liv

Familielivet med børn er hektisk. Men det er også givtigt og bidrager til megen glæde. Ikke dermed sagt at livet med børn er bekymringsfrit. For selvfølgelig er det også det. Men at skabe de bedste rammer for sine børn, er noget de fleste forældre er optaget af.

Det gode børneliv

Mange forældre kan relaterer til sin egen barndom, hvor livet med husdyr var givtigt. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at mange husdyr også finder ind i familier igen og igen. For de tilfører noget helt særligt til børn. Netop at børn lærer noget om at passe på et lille eller lidt større dyr. Men også om en kærlighed uden ord. Trods de fleste dyreejere taler til sit dyr.

Er I som familie til hund eller hest

Mange familier har også rammerne til en hund. Trods man måske ikke bor i hus kan man sagtens bo til leje, hvor man også gerne må holde husdyr. Men det gør det ikke nødvendigvis nemmere for valg af race. For der findes et hav af søde hunde. Små som store som dog kan have nogen hensyn, man igen som familie må overveje. Det kan etc. være for mange trapper for hunden. Men også om man selv er aktiv nok til den ønsket race som f.eks. den spanske vandhund. Eller måske I faktisk har rammerne for at have verdens mindste hesterace, som ikke er en ridehest men et noget større kæledyr end en hund. I kan også høre jeres børn, om hvad de har af ønsker.

En kælehest

At have egen hest er noget mange piger drømmer om. Men derfra til virkelighed kan meget ske undervejs. Netop at en ridehest kræver mere arbejde end et almen husdyr. Så ridehest blev måske kun for en tid. Men har man forholdende til en mindre hest, så vil den helt sikkert også bringe lykke hos de fleste børn. Trods den kun er til kælning og ikke ridning.

Kontakten til dyr

Mange dyr ses også som små terapeutiske væsener. For i kontakten og berøringen til dyret opstår der mange gange magi, fordi man kan komme i kontakt med dybere følelser. Det ses også hos børn, som gerne putter sig ind til sit kæledyr. Og oplever en dyb og sanselig fortrolighed, som kun er dem forundt. Det gør også, at en mindre hest eller andre dyr som hunde eller katte kan være god at have på hjem for børn. Men også for ældre.

Minder for børn

Dyrelivet vil være minder for livet. Så er I forældre uden husdyr, så overvej om det ikke er noget, I skal investerer i til gavn for jeres børn.