Psykolog uden ventetid på Østerbro i København

Bor du i København eller i Hovedstadsområdet og er kommet til den beslutning, at du gerne vil starte et psykologforløb, kan det være vanskeligt at finde den rette psykolog. Og når vi endelig rækker ud efter psykologhjælp, er det ofte fordi, vi allerede har det ret så dårligt. Under de omstændigheder kan det være ekstra krævende at opsøge en psykolog. Og du kan tilmed opleve, at når du endelig finder den rigtige psykolog for dig, så kan du ikke komme til lige nu, da psykologen har en venteliste.

Få psykologhjælp på Østerbro uden at vente

For at gøre det arbejde lettere har vi fundet en dygtig psykolog på Østerbro i København uden ventetid til dig. Så der er ikke så meget andet at gøre for dig end at kigge lidt på hjemmesiden og ellers få booket en tid ved at skrive eller ringe til psykologen. Du kan forvente at komme til allerede inden for en uge efter henvendelsen.

Klinikken ligger rigtig godt på Østerbro tæt på Trianglen metrostation. Du kommer let til den, både hvis du bor i eller uden for København.

Få psykologhjælp til stress, depression og angst

Angst, stress og depression er nogle af de udbredte lidelser, som man akut og gradvist kan blive ramt af. Når de indtræffer, har du ikke lyst til at vente længe for at komme til at se en psykolog. Ventetiden kan være med til at forværre dine symptomer. Dine problemer bliver heller ikke kureret ved første samtale, men vil typisk blive reduceret over tid i et forløb. Og det er en ekstra grund til at komme i gang så hurtigt som muligt.

Vælg tilmed en psykolog, som bruger metoden ISTDP. Det er en terapiform, som er udviklet til at behandle komplekse problemer på kort tid. Du skal selvfølgelig ikke forvente at vælge nogen mirakelkur, som kan løse alt med et fingerknips. Men jo hurtigere du kommer i gang, jo bedre.