Sådan kan du holde den bedste fødselsdag med disse dekorationer

Der er få ting i livet som glæder de fleste gennem hele livet som en fødselsdag. Om det er en stor begivenhed med mange gæster og en kæmpe fest eller en lille begivenhed med de nærmeste, er en fødselsdag noget helt særligt. Det er den dag hvor man startede livets rejse i verdenen.

Til en fødselsdagsfest hører det sig til, at man pynter op til begivenheden med balloner, flag og servietter. For slet ikke at nævne lagkagelys og bordpynt. En god fejring er især vigtigt når der er tale om en rund fødselsdag. Det skal dog siges at pynten skal selvfølgelig passe til alderen. Du kan læse mere her på rasmusblog.dk.

Sådan kan du give dit barn en dejlig fødselsdag

Som barn er der to dage, som man glæder sig helt vildt til; juleaften og fødselsdag. Det er dage, som er associeret med forkælelse og glæde. Og selvfølgelig gaver. Der er derfor heller ikke så underligt, at forældre vil give deres børn en uforglemmelig fest, som sikkert vil gøre deres barn glad.

Først og fremmest kan du fokusere på pynt som har dit barn nært. Gerne med farver som barnet kan lide. Hvis dit barn er en fan af farven grøn, kan det være en ende at dekorere med grønne balloner og servietter. Glem dog ikke fødselsdags dekorationer, som kan spredes på servietterne og bordet. Hvis dit barn er stor fan af figurer som Disney prinsesser og Marvel superhelte, kan du finde pynt som afspejler dette. Hvis det er dit barns første fødselsdag, kan det være en ide at gå efter neutrale motiver og farver.

Den fede fødselsdagsfest for teenageren

Når det kommer til festen for teenageren, så skal der ellers bare knald på. Afhængig af hvad teenageren interesserer sig for, kan du gå efter dette. For eksempel hvis teenageren spiller fodbold, kan du gå efter et fodboldtema med teenagerens yndlingshold. Alternativt hvis teenageren er en fan af computerspil, kan du arrangere et LAN party. Et LAN party er en fest hvor vennerne samles og spiller computerspil sammen med lækker mad og snacks. Det kan måske virke lidt underligt for en forælder, men du kan være ganske rolig; teenageren og vennerne hygger sig.

Hvis teenageren er til noget lidt mere sofistikeret, kan man gøre brug af glamourøse temaer i skønne farver med blomster og andre delikate motiver. Afhængig af alderen hos teenageren, kan der også serveres let alkohol og drinks til fest og fejring.

Den særlige fødselsdag for den voksne, også den som fylder rundt

For den voksne er der mange måder at fejre fødselsdagen men specielt på de runde fødselsdage, skal der være særligt meget fokus på. Her må dekorationen, gerne reflektere den voksnes alder men også gerne personlighed. Det vigtigste er, at begivenheden har fokus på hygge. Man kan derved gøre brug af sjove traditioner og festartikler. For eksempel kan man give fødselaren kanel ved deres 25-årige fødselsdag. Kanelen er opstået af traditionen ved at man giver peber til en 30-års fødselsdag.