3 gaveforslag til manden der har alt

Forkæl din kæreste, din mand, din nabo, din elskerinde, din ven eller hvilken som helst mand i dit liv med god samvittighed og lækre produkter.

Den bæredygtige trend inden for tekstil er mere frembrusende end før og den er kommet for at blive. Tekstilindustrien har bæredygtighed på dagsorden og det kommer os til gode. Det giver forbrugerne gode fordele og det er slut med dårlige vilkår og skadelige kemikalier. Få her gode forslag til gaveidéer til mænd.

Gaven til manden der har alt, er for eksempel undertøj af bambus. Det er undertøj der er så ekstra blødt at du ikke tør drømme om det, og så er det samtidig varmeregulerende, antibakterielt og svedtransporterende. Der findes mange varianter af undertøj til mænd i bambusmaterialet. Ønsker du de helt frække, så er det de såkaldte briefs til mænd. Ønsker du lidt ekstra benlængde så er det trunks. Er du til den helt moderne med lidt ekstra benlængde – i forhold til trunks – så er det de såkaldte tights du skal have fat i. Der er noget til enhver smag inden for bambusverdenen.

Så snart du har prøvet bambusundertøj så er det, det eneste du vil gå i.  

Andet forslag er til hyggestunderne. Vi fortsætter i bambusbanen for ikke nok med de gode egenskaber som tidligere blev nævnt, så fås det også som sweatpants og sweatshirts. Det er oplagt til hyggestunder foran fjernsynet eller til en god morfar. De kan naturligvis også bruges til hverdagsbrug.

Sidst men ikke mindst så består gaveforslaget af økologisk bomuld. Den konventionelle bomuld er så gammeldags, og det er ikke værd at bruge tid på. Tværtimod er undertøj i økologisk bomuld helt oplagt at rette fokus mod. Gå klædt med suveræn god samvittighed. Du tænker nok hvor stor en forskel det dog kan være at den så er økologisk, men der er en kæmpe forskel.

Bomuldsbønderne skal ikke omgås farlige kemikalier og samtidig så bliver der også brugt væsentlig mindre vand ved produktionen af tøj af økologisk bomuld. Det er helt genialt.

Så hvad venter du på? Forkæl en du kender med bæredygtigt tøj og undertøj.

Leder du i stedet efter gaver til børnene, så er et godt sted at starte hos Sovedyret.