Sælg din bolig før din nabo

Et boligsalg kan tage alt fra en enkelt dag til flere måneder, og sågar også år. Det er ikke underligt at der findes et hav af ejendomsmæglere på markedet. Men hvad kan man selv gøre, for at undgå at bruge en god sjat af salget til en mægler? Vi kigger i denne artikel på nogle råd, som måske kan resultere i at din bolig sælger hurtigere. I hvert fald vil den enten stige i værdi, eller blive mere attraktiv. Vi kan ikke garantere at vores tips vil gøre en verden til forskel, men kan dog stadig bruges af den almindelige borger. 

 

Frisk maling

Det er altid en god ide at give boligen en frisk omgang maling inden man sætter den til salg. Det kan her være en super god ide at virkelig få sat sig ned og undersøgt hvilke farver og nuancer man skal gå efter. Ikke nok med at farver kan give et stort løft hos den potentielle køber, så kan det også få din bolig til at skinne og se smuk ud. Her kan det være en god ide at undersøge hvilke farver der går igennem og findes i boligen, og prøve at finde nogle der kan matche dette.

 

Udsmykning

En flot sofa, eller en direkte gennemført stue kan sagtens være det der får boligen til at være interessant. Det kræver at man får indrettet sin bolig, så den får en bid af ens personlighed. Ofte er det et meget hjemligt hjem der sælger bedst. Så en super god ide, er at kigge på loft og vægge. Kontakt en stukkatør og hør hvad de kan tilbyde af hjælp, det kan give værelserne et kæmpe løft som helhed. Det skal lige siges at man skal gøre dette med måde, og man må hellere end gerne finde noget man selv godt kunne tænke sig at bo i, ellers giver det jo ikke mening at skulle bruge penge på.