Skab mere sikkerhed og overblik på arbejdspladsen med nøgleskabe

Mange arbejdspladser har mange forskellige sikkerhedsmæssige hensyn som der skal tages højde for. Mange mennesker kommer og går hele tiden, og det er derfor vigtigt at holde styr på, hvem der præcist har adgang til arbejdspladsen og de forskellige sektioner. Et system med mikrochips og scanning kan være dyrt at sætte op og installere. Du kan i stedet finde en billigere, mere klassisk løsning, ved at bruge nøgleskabe til at holde arbejdspladsens nøgler forsvarligt låst inde. Nøgleskabe er også med til at give et større overblik, både over antallet af nøgler, samt hvilke nøgler der mangler, eller er blevet udlånt.

Forskellige typer af skabe og låse

Alt efter dine og arbejdspladsens behov, så kan der være brug for bestemte typer af nøgleskabe. Det kan både være i forhold til skabets størrelse og låsemekanisme. Der findes nøgleskabe til mange forskellige behov. Du kan for eksempel få skabe til enkelte nøgler eller store skabe til et sted mellem 100 og 300 forskellige nøgler. Nøgleskabe med mange nøgler og kroge kan bruges til at holde kontrol over adgangen til en høvlebænk på et værksted. Man kan også benytte nøgleskabe på teatre eller lignende, hvor mange mennesker kan få brug for den samme type af nøgle på samme tid. Alt efter dine egne ønsker, så kan der også være forskellige former for låsemekanismer på nøgleskabe. Der findes skabe med almindelige låse, kombinationslåse eller kodelåse.

En ekstra sikkerhedsløsning

Med nøgleskabe kan du få en ekstra sikkerhed til at holde overblik og styr på de mange nøgler, som der er til stede på din arbejdsplads. Med et sikkert sted at opbevare alle nøglerne og alle de ekstra nøgler, kan man få bedre løsninger til mange medarbejdere og brugere af nøglerne. Yderligere vil nøgleskabe kunne give meget mere overblik over mængden af nøgler, samt hvem de bliver lånt ud til. Det er nemt at sætte en registrering op, så man let kan holde styr på de mange nøgler. Med en kodelås kan man også let kontrollere, hvem der har adgang til selve nøgleskabet.

Nem opsætning til en billig pris

Det er både billigt og nemt at sætte et nøgleskab op. Selv med en kodelås kræver det kun kort tid at sætte rigtigt op. Det er langt billigere end et system med chip og scanner, der kræver mere vedligeholdelse, erfarne installatører, og indregistrering af nye brugere og medarbejdere. Det er nogle af fordelene ved nøgleskabe, som ikke kan fås med andre sikkerhedssystemer.