Usædvanlige oplevelser i Berlin

Berlin er en af de mest spændende byer i Europa, fuld af kultur, historie og masser af muligheder for at udforske. Men hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes og ud over det sædvanlige, er her fem usædvanlige oplevelser, som du skal prøve, mens du er i byen!

Besøg en kattecafé

En af de mest skæve oplevelser, der findes – især for katteelskere – er at besøge en kattecafé. Faciliteter som Cafe Katzentempel giver gæsterne mulighed for at nyde drinks og snacks omgivet af katte, der er til rådighed til adoption. Du kan endda tilbringe tid med dem uden for spisetid!

Tag en rundtur i East Side Gallery

East Side Gallery er et udendørs mindesmærke, der løber langs 1,3 km på den tidligere grænse mellem Øst- og Vestberlin. Galleriet viser over 100 malerier skabt af kunstnere fra hele verden og er et must at besøge, når du er i Berlin. Hvorfor ikke tage det et skridt videre og tage på en organiseret rundvisning? Disse ture giver mere information om historien bag hvert kunstværk og giver dig adgang til områder, som ellers er forbudt for besøgende.

Besøg en forladt flyveplads

Berlin har sin del af forladte steder, men få er så interessante som Teufelsberg (Djævlebjerget), en forladt flyveplads, der blev bygget oven på ruinerne af nazistiske militærskoler under den kolde krig. Selv om det er forbudt at komme ind på grund af igangværende byggearbejder, er det stadig muligt at tage en guidet tur rundt om området og beundre den fantastiske udsigt over Berlin fra højt oppe i luften.

Udforsk byhaverum  

Besøg en af Berlins mange byhaver og få et indblik i, hvordan lokale borgere genvinder offentlige rum gennem bæredygtige initiativer som grøntsagshaver eller biavlsprojekter. Uanset om du vil lære mere om urban haveing eller bare nyde at tilbringe tid sammen med venlige lokale, er disse haver sjove for alle aldre!

Gå på jagt i skoven   

Hvis du vil tættere på naturen, hvorfor så ikke prøve at samle vilde svampe? Der er flere skove i nærheden af Berlin, hvor du kan gå på jagt efter spiselige svampe; sørg dog for at få tilladelse, før du går ind på privat jord, og undersøg altid, hvilke svampe der er sikre at spise! Alternativt er der flere virksomheder, der tilbyder guidede ture, som vil hjælpe med at sikre, at din oplevelse er både sikker og behagelig. 

Men hvis du vil have noget helt unikt, hvorfor så ikke prøve en af disse usædvanlige oplevelser? Fra et besøg på en kattecafé til at gå ud og plukke vilde svampe i de nærliggende skove, der er ingen mangel på ukonventionelle aktiviteter, der venter på dig i denne utrolige by! Så hvad venter du på? Kom ud og udforsk!

Find flere utraditionelle rejseguides på rejsentil.dk.