Dette kan du benytte bodypainting til

Bodypaint er, hvis ikke du ved det, en kunstform, hvor man bruger kroppen som lærred. Man kan enten male på nøgne modeller eller på modeller med undertøj på, men normalt er der brug af let påklædte modeller. Bodypainting er ikke normalt noget som man ville tænke at man kan bruge, men det kan man sagtens. Selvom det måske kan lyde en del grænseoverskridende, og også som noget man ikke ville kunne bruge til professionel brug. Hvis du kunne tænke dig at vide, hvordan du kan bruge bodypainting, og hvad du kan bruge det til så læs med her.

 

Bodypaint til business brug

Der er mange ting man kan bruge bodypaint til. Hvis man har sit eget firma, og skal have en event eller lave lidt reklame til sit firma så kan det være en rigtig smart måde. Det er helt sikkert noget, der tiltrækker opmærksomhed, og det kan hjælpe ret meget med at tiltrække kunder hvis man har noget de kan huske en på. Der er en grund til at man siger at sex sælger, og det er fordi det er rigtigt. Bodypaint er sexet fordi det handler om at bruge kroppen og det tiltrækker kunder. Man kan både benytte mandlige og kvindelige modeller, så der er noget for alle smage. Måden man så kan male modellene på, er ved for eksempel at male ens firmas logo på modellerne. Det man kan gøre, er at have modellerne til at servere ved events, eller til at stå foran butik eller endda noget helt tredje. Der er mange muligheder, og til enhver begivenhed vil disse bodypaint modeller stjæle opmærksomheden.

 

Bodypaint til private selskaber

Det er ikke kun i business verden, at man kan få brug for bodypaint. Også i private selskaber kan det bruges. Der er mange fester, hvor en stripper kan sætte gang i festen og endnu mere gang i festen, hvis man har lidt bodypaint. Der er mange mennesker, der bliver meget imponerede over, hvor realistisk man kan male på kroppen, og det er en form for kunst som man kan nyde at kigge på til en fest.  Der er mange der hyrer strippere til for eksempel polterabend her kan man selv male på stripperne og det kan være et sjovt indslag for alle til festen. Det er ikke hver dag man får lov til at male på en nøgen kvinde eller mand. Man kan selvfølgelig også leje en stripper til andre selskaber som julefrokost eller pigeaften. 

 

Sådan bestiller du

På nettet kan du finde mange anmeldelser fra folk både fra privat og firmaer, der siger at de har haft både meget sjov, og meget brug af modeller og strippere med bodypaint. Det kan virkelig betale sig at hyre dem og det er en oplevelse, som man næppe kommer til at opleve mange gange. Du kan også bruge nettet til at bestille stripperne og det gør det nemt at vælge og bestille. Så er du garanteret en god aften, og en oplevelse for alle dine gæster.