Yeezy Slides er det nye?

Hvis du står og mangler en masse fede sneakers, hvor pokker skal du så skaffe dem henne? Det kan være svært at få sko til nogle mennesker, der gerne vil have fingrene i de nyeste sneakers designs, før de kommer på markedet… men det er præcis, hvad vi har til dig i dag! Vi har gennemsøgt internettet og samlet en liste over de hotteste nye kicks fra Nike, Adidas og PUMA lige nu – hvis du har brug for dit fix, skal du bare fortsætte med at læse!

Air Jordan 13 Retro “Bred” Black/Varsity Red-White blev udgivet tilbage i 2006, og siden da er det blevet et af de mest ikoniske par nogensinde.

Det kan være svært at finde nogle virkelig gode spark til under $100, men hvis du laver dit lektier og shopper rundt, vil du være i orden på ingen tid overhovedet!

Køb de bedste sneakers under $100 her:

En gruppe studerende fra University of Texas i San Antonio har deltaget i et online-forum om problemer, som minoritetsgrupper står over for på campus, herunder racisme, sexisme, homofobi og lignende – som de har døbt “The Racist Campus”.

Som vi rapporterede tidligere på ugen, lagde de studerende, der var involveret i dette program, en video på YouTube, der viste nogle af deres reaktioner på at blive stillet spørgsmål fra andre medlemmer af forummet.

sneakers som Air Jordan 1’s, Nike Dunks og Yeezy Slides er ofte meget dyre grundet den enorme efterspørgsel for dem, så jeg er glad for at se, at et så populært mærke som Vans også er villig til at hjælpe dem med begrænsede budgetter!

Vi elsker sneakers hos Street Bill, fordi det bringer folk sammen om en helt unik kultur, som kun de færreste har kendskab til(medmindre du bor i Larchmont eller Brooklyn). Vi ønsker at få så mange børn og voksne involveret i vores sneakerprogram, så de kan lære mere om deres lokalsamfund, møde nye venner og have det sjovt, mens de gør det!

Atleter, dansere, kunstnere, studerende, musikere og alle andre er velkomne til at komme ud til den bedste gratis begivenhed i New York City hvert år lørdag den 28. september fra kl. 12.00-15.00 i den historiske Prospect Park Pavilion.