De billigste måder at komme i gang med investering på (3 typer)

Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvor man kan lave den billigste investering. Dette skyldes nogle gange, at man ikke kan handle de samme ting på alle platforme, og at gebyrerne kan være meget uoverskuelige. Af denne grund kommer vi ind på, hvordan du laver billige investeringer i 3 forskellige typer af investeringer. Der er lagt vægt på, at det stadigvæk skal være nemt for nybegyndere at bruge den pågældende platform, hvorfor visse af de populære platforme er ekskluderet.

 

Investering i Ether

Ønsker man at købe Ether for at investere i det, så har man generelt to valg: at købe CFD’er eller at købe det rigtige aktiv. Vil man kun spekulere i prisen, så kan man sagtens vælge CFD’er, men er man ude efter den rigtige kryptovaluta, og vil man sende den til venner eller bruge den til at handle med, så bør man købe det rigtige aktiv. Gebyrerne forbundet med at købe Ether kan variere meget fra platform til platform. Skal det være super nemt, så kan du anvende en platform som eToro. Ønsker du blot at handle med CFD’er, så kan du vælge Plus500.

Læs hvordan du køber Ether her: https://buyeth.dk/

 

Investering i indeksfonde

Hvis du er en mindre risikovillig person, så har du måske allerede kigget på indeksfonde. Disse fonde samler typisk en række obligationer, aktier og så videre, som du investerer i på en simpel måde. Man skal være opmærksom på to ting, når man køber indeksfonde: kurtage og gebyrer. Kurtagen betaler du, når du køber eller sælger en indeksfond. Det er det cut, som platformen tager. Derudover er der gebyret (administrationsgebyret), som du betaler til fonden. Dette kan være relativt højt, så du bør gå efter fonde med gebyrer på under én procent. Vælg eventuelt Nordnet, hvor du kan investere i deres egne fonde kurtagefrit, og så er de årlige gebyrer meget lave.

 

Investering i aktier

For at investere billigt i aktier, så bør du nok også anvende Nordnet. Er du studerende, så kan du få rabat på kurtagen. Du skal blot indsende dit studiekort som bevis, og så laver de din kontotype om til studerende. Er du ikke studerende, så er der stadig et par rabatter, du kan få. Tjek blot deres hjemmeside.