Der er flere veje til drømmehuset

Der er faktisk flere veje til drømmehuset end du lige regner med. Drømmen om at eje sit eget hus, er en stor drøm for mange. Det er ofte økonomien der er den største udfordring. Der skal være en stor portion til selve udbetalingen, men der skal også være udsigt til stabil fast indkomst i mange år frem. Ejer du tålmod og er du villig til at gå på kompromis, så findes der faktisk andre veje at gå. De dyre fine huse du ser hos ejendomsmæglerne er ikke de eneste huse der findes.

Huse på tvangsauktion

Hvis du køber et hus på tvangsauktion med transportskøde, så får du det langt billigere end dem ejendomsmæglerne udbyder. Et hus på tvangsauktion med transportskøde kan godt have en trist fortid. Et hus på tvangsauktion med transportskøde er kommet på auktion fordi ejeren af en eller anden grund ikke længere kunne betale for huset.

Kan du leve med at købe et hus på tvangsauktion med transportskøde så har du faktisk et billigt hus.

Tålmodighed og en håndværker i maven

Et hus på tvangsauktion med transportskøde kan godt være forfaldent. Der kan være mange ting i huset som skal udbedres før det er optimalt. Køber du et hus på tvangsauktion med transportskøde, skal dy påtænke lang tid, måske år, i byggerod. Hvis prisen skal holdes nede, er det også bedst hvis du selv har en håndværker i maven.

Et hus på tvangsauktion med transportskøde er en god mulighed for at få et hus som er billigt. I og med at du selv skal arbejde på huset, kan det jo også tænkes at bliver endnu mere værdifuldt for dig end hvis du bare havde købt et hus der var fix og færdigt.

Bo til leje med forkøbsret

En anden mulighed er at leje et hus med forkøbsret. Mens du bor til leje betaler du jo ikke af på huset, men du finder ud af hvad det vil sige at bo i hus og du finder ud af hvad det betyder økonomisk, hver eneste måned.

Du kan altid ringe til udlejer, når noget skal fikses, men du har mulighed for at kigge ham over skulderen og lære alt om hvad det vil sige at eje et hus. Et hus på tvangsauktion med transportskøde kan gå alle veje og også ende med at være helt uoverskueligt. Bor du til leje er der ingen risiko.

Mærk efter før du køber

Vælger du at bo til leje med forkøbsret har du mulighed for at mærke efter. Du kan finde ud af om det i virkeligheden er det du vil. Du lærer hvad det kræver at være husejer, uden dog at være det. Du lærer også huset at kende på alle leder og kanter. Med andre ord, så ved du præcis hvad du køber, hvis du vælger at benytte dig af forkøbsretten.

At købe og bo i hus er meget mere omfattende end man forestiller sig. Det kan være en god måde at opleve det på, inden man selv køber et hus.