Køb af ejendom eller et helt teater

Køb af ejendom eller et helt teater er ikke den nemmeste ting i verden, men selvfølgeligt kan det lade sig gøre, hvis du altså har økonomien i orden til at købe for.

Står du foran at skulle købe et nyt hus, en ejendom eller et helt teater er der et par praktiske ting du skal have i baghovedet.

Det er meget vigtigt at få handlen på plads. Med en god og grundig købsaftale er du godt på vej, men der er en hel masse andre ting som du også skal huske på.

Køb et helt teater

Overvejer du at investere lidt uden for boksen kan du jo købe et helt teater. I de små byer bliver gamle teatre og beboerhuse af og til sat til salg. Om du vil beholde dit teater som et ægte teater eller ej er jo op til dig selv.

Et gammelt teater kan bruges til alt muligt

Et gammelt teater kan lejes ud til en lille forening og fortsætte med at være et teater. Hvis du selv har en skuespiller i maven kan du jo også selv forsøge dig med at opsætte et teaterstykke.

Alternativt kan bygningen jo også bruges til andre former for optræden, ud over teater. Musik er jo oplagt, når der nu i forvejen er en scene. Måske det kan lejes ud som øvelokale. Måske man oven i købet kunne leje ud til flere orkestre på samme tid, således at de hver havde en fast dag, hvor teatret var deres og hvor de kunne øve sig på en rigtig scene. På den måde ville teateret stadig beholde en lille del af sin sjæl.

Hvis ingen af ovenstående muligheder er til at få sat i værk, kan et gammelt teater lejes ud som beboelse. Det kan godt være du bliver nødt til at bygge lidt om, men det er jo en mulighed for alligevel at bevare bygningen. Uanset om du vælger at købe et teater eller ej, skal du sørge for at få lavet en god købsaftale.

Køb en gammel skurvogn

En anden, lidt mindre, men lige så sjov investering kunne være en gammel skurvogn. Du kan stille den i haven og bruge den som udhus. Du kan gøre den helt vildt flot, både ude og inde. Det kan være et lille sommerprojekt for hele familien. Derefter kan du afgøre om du selv vil beholde den eller om den skal sælges videre. Folk med kolonihaver er vilde med gamle skurvogne, så det bliver nok ikke et problem at sælge den igen.

Uanset om du vælger at købe et teater, en skurvogn, et sommerhus eller ej, skal du sørge for at få lavet en god købsaftale. Du skal også bruge en god købsaftale hvis du vil sælge din erhvervelse videre igen.

Sørg altid for at få en god købsaftale

En købsaftale er selve aftalen om købet og salget af fast ejendom. Uden en købsaftale er du temmelig dårligt stillet ved eventuelle fejl og mangler som først viser sig efter der er betalt. Købsaftalen er en aftale som er bindende.