Få fat i de absolut bedste tilbud til Black Friday

Træerne har mistet den grønne farve. De gule, brune og orange nuancer præger naturen og gadebilledet. Alle går i lune jakker. Du ved, hvad det betyder – vi nærmer os Black Friday. Black Friday er på rekordtid blevet enormt populært i Danmark. Det stammer egentlig fra USA, hvor amerikanerne går shop amok lige efter deres meget højtidelige Thanksgiving, hvor venner og familie samles.

På meget kort tid har vi taget traditionen til os her i Europa og ikke mindst i Danmark. Black Friday udspiller sig den sidste weekend i november. I USA vrimler det så meget med mennesker, at gaderne er helt sorte af mennesker, der går og løber tætpakket op og ned ad hinanden. Deraf kommer navnet ”Black Friday”. Det er ikke helt så ekstremt i Danmark, men heller ikke helt så langt derfra.

Black Friday er rent faktisk blevet kåret til verdens største handelsdag. Både ugen op til, men især også på selve dagen, har mange danske detailbutikker valgt at føre ekstreme tilbud ligesom amerikanerne. Der er typisk en masse gode tilbud i ugen op til, og når dagen oprinder, så fyrer de den lige lidt ekstra af på rabatten.

Du skal være hurtig

En af ulemperne er, at der ofte er tale om såkaldte kø-tilbud og begrænsede varepartier. Her gælder det derfor om at være først på pletten, når tilbuddene går løs. Det kan derfor godt betale sig at gøre et godt hjemmearbejde inden dagen kommer, så du ved, hvor du skal være klar med dankortet.

Ofte har diverse butikker og kæder Black Friday tilbud både i deres fysiske butikker, men også på deres online webshops. Vær opmærksom på, at der sagtens kan være tale om forskellige tilbud, således at nogle tilbud kun gælder på nettet, hvorimod andre tilbud kun gælder i de fysiske butikker.

Du synes måske, at det lyder ret opreklameret, men der er virkelig mange penge at spare, hvis du vælger at handle på denne dag. Du kan finde de vildeste rabatter på op til 50-80% rabat på udvalgte varer. Er du rigtig smart, så sætter du gang i juleshoppingen til Black Friday. På den måde kan du måske slippe med kun at betale det halve for julegaverne, eller du kan flotte dig og købe dobbelt så store julegaver.

Spar penge ved at udnytte den største handelsdag i Danmark

Der er selvfølgelig mange fordele ved at handle Black Friday. Shopper du eksempelvis online, kan du:

  • Slippe for køen i de fysiske butikker
  • Købe julegaverne til lavere pris
  • Få mere tid til julehygge i december, da gaveræset er overstået i god tid

Har du et større ønske, som du længe har gået og puslet med, men ikke rigtigt syntes, at du ville bruge så mange penge på, så er det også nu, du bør slå til. Har du eksempelvis gået og kredset om en lækker luksus sofa, så kan du være heldig, at butikken har netop denne sofa på tilbud denne dag, eller måske generelle rabatter, der gælder alle varer i hele butikken. Vær derfor omhyggelig med at tjekke tilbud til Black Friday, hvis du gerne vil spare masser af penge.