Få renset og imprægneret dine fliser

Alt for mange danskere har terrasses og indkørsler der for 20 år siden så smukke ud, men som i dag ligner noget der er løgn. Fliserne er grå, grønne og sorte. De er fyldt med flisepest eller alger, der vokset på dem som stod de i de lækreste fugtige muld.

De er næsten umulige at komme af med. Alt for mange bruger den lille blå Nilfisk højtryksrenser og farer ud og køber et mundstykke som kaldes fliserens. Mere end 90% kommer til at se på fliser der har striber eller hvirvler og ganske enkelt ser værre ud end da de startede.

Hvad værre er, så har de ødelagt flisernes overflade, som nu giver endnu mere grobund for alger og svampe.

Professionelt udstyr er vejen frem til Fliserens

Hvis du kan have smukke fliser, så er der et par ting du skal vide.

  1. Du skal vedligeholde dem på årlig basis. Fliser er ligesom alt andet, noget der skal vedligeholdes.
  2. Du skal sørge for at give dem imprægnering, ligesom når du ordner træmøbler.
  3. Du skal bruge noget ordentligt værktøj – Det er meget dyrt
  4. Du skal bruge miljørigtige materialer.

Særligt de to sidste punkter er svært for den private grundejer. En god spuleenhed, også kaldet en ”Turtle” koster langt mere end hvad de fleste er villige til at betale.

Derudover er produkterne der bruges en del dyrere og noget sværere for private at få fat i og derfor ender man med de noget ringere løsninger og samme resultat.

Eksperten er det man skal bruge

Når du vælger at få ordnet dine fliser så er det ekstremt vigtigt at du, som udgangspunkt vælger en ekspert. En der har forståelse for hele processen og som har det rigtige udstyr.

Her skal du have fat i Sami Sleiman, der er ekspert i Fliserens. Han har skabt nogle virkelig gode resultater. For det første så bliver dine fliser helt rene og for det andet så vil du for en meget lille pris få imprægneret dine fliser således at de ikke får ny flisepest eller alger på i år frem.

Vælger du vedligeholdelse, så giver han faktisk op til 10 års garanti på Fliserens.

Der findes mange som mener de er de bedste eller billigste på markedet inden for rens af fliser, men her vil vi gerne komme med en anbefaling. Se dig for! Du skal ikke vælge alene ud fra pris, men omvendt må du heller ikke tro at bare fordi en tager dobbelt så meget som andre, at de så er bedre.

Sami og Ingen-alger.dk ligger i den lave ende af prisskalaen, men til gengæld får du en ekspert der har lavet dette i mange år. Ikke noget med at han ved alt om fliser, så er der mulighed for både facade-rens og tag-rens.

Du får det der kaldes et ”Full Stack” Firma. Nogle der kan det hele, men som samtidig har alt den viden der skal til inden for deres felt.

Note:
Billedet er venligst udlånt af ingen-alger.dk