Gode og brugbare tips til boligindretningen

Hvis du er lidt af en indretningsnørd – så har du fundet en artikel, som passer perfekt til dig. Nogle går til badminton, andre bruger deres fritid på at forbedre deres bolig. Derfor kan man sige, at boligindretning næsten er blevet en hel hobby i sig selv. Det er giver da også god mening, der er nemlig uendeligt mange måder, som man kan indrette sin bolig på – og derfor bliver man aldrig færdigt. Hvis du er gået lidt i stå, så kan du forhåbentligt bruge nedenstående artikel til at finde inspiration til dit næste boligindretningstiltag!

Gå aldring ned på planter

Natur giver en god stemning og udløser dopamin i hjernen. Derfor kan en analog fortolkning på dette være, at aldrig gå ned på planter i hjemmet. Du kan endda med fordel anskaffe dig store planter, med eksotiske vibrationer, så din stue får jungle stemning. Dette er ikke for alle, men du kan ikke vide det med sikkerhed, før du prøver.

Skrivebord + god belysning = produktivitet

Hvis du nogle kan tage arbejdet med hjem, kan det være en god ide med et arbejdshjørne – et såkaldt hjemmekontor. Hvis du ikke synes at dette pynter i hjemmet, så kan du altid stille en designer lampe på skrivebordet – dette kan få arbejdshjørnet til at se yderst stilfuldt ud. Klik her for eksklusive designer lamper og stort udvalg. Det er helt op til dig, hvilken designer lampe, som du ønsker at vælge. Nogle vil gerne have en traditionel bordlampe, som minder om en klassisk læselampe, imens andre vælger en designer lampe som giver mere indtryk af, at man er til stede på en arbejdsplads. Når man arbejder med en designer lampe i kombination med skrivebordet, er det kun fantasien, som sætter grænser.

Runde eller skarpe linjer – hvad skal man vælge?

Når du er i fuld gang med indretningen af boligen, skal du også gøre dig nogle overordnede overvejelser. Èn ting er, hvilken designer lampe man skal vælge. Hvis du står med denne problemstilling, er du formentligt langt i indretningsprocessen. Men, hvis du slet ikke er kommet så langt endnu, kan du f.eks. overveje, om hvorvidt du er mest til runde hjørner, eller skarpe kanter. Din personlige smag på dette område, vil nemlig diktere hvilken typer møbler, som du overhovedet skal starte med at købe.

Sådan arbejder du med farverne

De samme overvejelser gør sig gældende, når det kommer til farverne. Det er nemlig ikke kun væggene, som kan have friske farver. Du kan ligeledes puste liv i hjemme kontoret, ved at anskaffe en designer lampe, med friske farver, eller f.eks. købe sofapuder i skarpe pastelfarver. Når du arbejder med skarpe kontraster, giver de god liv i hele boligen. At købe genstande i vilde farver er også en god måde at eksperimentere med sin egen stil, da det er nemmere at udskifte, end hvis du maler hele stuevæggen lyserød. Kan du derefter konstatere, at du er vild med skarpe farver, så kan du give dig i kast med malingen.