Gurli Gris får ny ejer!

Du hørte rigtigt! Gurli Gris skifter ejer. Det vil sige kun showet. Førhen kunne du se showet hos et andet event firma. Men nu overtager SHOWAGENT dette fantastiske brand. Målet er et bringe show niveauet op på et ny plan udtaler direktør i SHOWAGENT Peter Nørgaard. Med direktør Carolina Lybeck-Nørgaard tilføjer at hun glæder sig til at arbejde med showet og får det gennemarbejdet så alle fans i Danmark, Norge og Sverige kan nyde den herlige Gurli Gris. De vil bliver meget mere musik og meget mere dans i det nye show. SHOWAGENTs dygtige performers er klar til at give dette show en skalle fordi sådan et brand fortjener respekt da det har internationalt stjernestatus.

 

Kort om Carolina Lybeck-Nørgaard og Peter Nørgaard. Som i nok har gættet er de gift. Til dagligt har de firmaet  SHOWAGENT sammen. Carolina er vant til at stå på scenen da du er uddannet skuespiller og har at eget tribune show www.abbatars.dk Peter Nørgaard er også uddannet skuespiller og er bugtaler og turnéer med sig bugtaler shows. Læs mere på www.peterbugtaler.dk  

 

Hvorfor Gurli Gris? Det er ikke kun Gurli der skal stå på scenen. Gustav Gris kommer også med. Hvem er Gustav Gris? Han er Gurli Gris lille bror der oftes kun siger “Dinosaurus” siger Carolina. Han er en vigtig del af dette univers.

 

Hvor kan man så møde dette show?

Peter svarer: Tak fordi du spørger. Showet kan bookes af shopping centre, firmaer og andre større events. Men desværre ikke børnefødselsdage. Vi har i mange år optrådt med disse show i Danmark, Norge og Sverige. Med alle disse nye shows vi har fået ind er vi utvivlsomt Nordens største inden for dette fag. Vi har dog ikke trængt os at stoppe. Vi har nogle vilde planer for fremtiden og vi glæder os til at afslører det når tid er.

 

Hvis du skulle have lyst til at læse mere om SHOWAGENTs nye show kan i se her på linket: https://www.showagent.dk/gurli-gris-show/