Huskeliste til bryllupsfest

Her får du hjælp med din huskeliste til bryllupsfest. Der er meget at planlægge op til et bryllup og derfor kan det være en god ide at dele det op i kategorier. På selve bryllupsdagen er der en del at huske og noget er traditioner, bare husk at det er brudeparret der bestemmer, det er jeres bryllupsfest, og jeres traditioner. På forhånd stort tillykke!

Forslag til huskeliste 

Gøremål der kan planlægges lang tid før bryllupsdagen

Det er godt at være ude i god tid. Har i bestemt jer for hvor bryllupsfesten skal holdes henne? så er det en god ting at overveje i forhold til budget med det samme, nogen festarrangører kan meget mere end man regner med. Er der planlagt i god tid, og ordnet så meget som muligt på forhånd, så glider det hele meget nemmere op til selve festen. 

 

Invitationer

Bord Oversigt

Bordkort

Menukort

Bordpynt & dekorationer

Booke lokaler

Brudekjole / Jakkesæt

Bryllupskørsel

Bryllupsfotografering

Bryllupsmiddagen

Bryllupsrejse

Velkomstdrinks

Ringene

Toastmaster

Best man (forlover)

Ønskeseddel

Hvor skal i sove før og efter

Prøvelsesattest senest 14 dage før vielsen

Talen – normalvis holder gommen altid en tale, bruden kan også gøre det, find inspiration til en tale til fest her.

Gøremål kort inden festen

Lige inden festen skal det hele gerne falde på plads. Her kommer et par tip der vil lette for det hele, hvis ikke man glemmer, derfor er en kronologisk huskeliste altid godt. 

 

  • Hvor mange gæster kommer der til festen?

 

  • Gaver til brudepiger eller andre der har hjulpet til med festen

 

  • De sidste aftaler med toastmasteren, det kan være en ide, at få ham til at hjælpe med, at der ikke kommer for mange indslag til festen, der skal være tid til at hygge og feste.

 

  • Velkommen og tak, hvordan? Der kan eventuelt sendes takkekort ud efter festen, og velkommen kan klares med velkomstsange

 

Nu er det så spørgsmålet om i selv afholder festen, for så er der mange ting at tjekke op på om de er i orden, de vil fylde bunden af jeres endelige huskeliste, det afsnit der er lige op til bryllupsfesten. 

 

STORT TILLYKKE!