Jo bedre dit sexliv fungerer jo bedre har din krop det

Dit sexliv har en utrolig virkning på din krop, jo bedre det virker jo bedre har du det.

At dit sexliv har en direkte indvirkning på din krop er nok ikke en hemmelighed for nogen. Der er dog mange der ikke er klar over hvor stor den virkning er. 

Når du har et sundt og fungerende sexliv vil du løbende få nogle hormoner og stoffer produceret i kroppen som er utrolig sunde. Ved orasmer f.eks. udskiller du lykkehormoner som oxytocin. Når dette sker vil du automatisk få det bedre, blive mere glad og få et bedre velbefindende. Derfor er det vigtigt at have et godt sexliv. Hvis ikke du har en partner kan du nemt have det med dig selv. Du udskiller det nemlig også ved onani. Et stykke sexlegetøj kan sagtens fungere som partner. Ved at få en orgasme udskiller du nemlig samme hormoner, også selvom det ikke er med en partner, men med et stykke sexlegetøj

Hvad sker der hvis man ikke får disse hormoner!

Som sådan er det ikke en katastrofe hvis du går uden i et stykke tid. De kan rent faktisk også komme af at være sammen med venner og familie. Det er dog ingen tvivl om at det er mere intensiv under sex. 

Får du slet ikke nogle af disse, så kan du gå og føle dig ensom. Det kan føre til at du får depression, hvilket igen har en dårlig indvirkning på din krop rent fysisk. Er du ikke et godt sted mentalt, så vil du have nemmere ved at blive syg eller blot gå og hænge med hovedet. Det er utroligt hvor stor en virkning din mentale sundhed har på din fysiske sundhed. De 2 er direkte forbundet og har en stor indvirkning på hinanden. Omvendt kan fysisk aktivitet også gøre dig glad. Når du f.eks. dyrker sport, belønner kroppen dig med endorfiner der ligeledes giver en dejlig varm fornemmelse. Så alt i alt er det en god ide at holde sig aktiv, både fysisk og seksuelt.