Kunder vil bide mærke i jeres brand

Hvordan giver man markedsføringen et ekstra skub? Er i løbet tør for ideer som kan sprede kendskabet til jeres virksomhed? Frygt ej! Papkrus med logo kan være den perfekte ting, som kan give jer nye muligheder

Papkrus med logo er i den grad en reklameartikel og de kan føre jeres virksomhed til helt nye højder. Men hvilke måder kan man bruge papkrus med tryk på?

Her kommer en masse forskellige måder, hvorpå man kan bruge dem og opnå god effekt. Papkrus med logo kan blandt andet bruges i forbindelse med messer eller events. Hvis dit firma deltager til handelevents så kan i med fordel medbringe papkrus. De fylder ikke meget og er nemme at transportere. De kan stå og se flotte ud ved siden af kaffemaskinen. Dine kunder vil bide mærke i jeres brand, hvis de har gået rundt med en kop, hvor jeres logo befinder sig på. Det kan også skabe samtaler mellem folk, når de går rundt med jeres brand i hånden.

Papkrus med tryk til store events

Papkrus med logo kan også bruges til store og kendte events. I kan blandt andet bruge dem til DHL Stafetten i København. Her er mange forskellige firmaer samlet, for at have en fed dag med mange mennesker og løb. Lad jeres ansatte bruge krusene og vise jeres virksomhed frem, når de bevæger sig rundt på pladsen. Der er en yderst smart måde at opnå reklame for sin virksomhed. I kan også fede firmaer på Roskilde Festival om at bruge jeres krus. I kan her lave et samarbejde, hvor i fælles der pladsen på koppen og viser jeres brand frem. På festivalerne finder der sig nemlig mange kendte personer, som ofte reklamere for firmaet. Jeres brand kan på denne måde ende på de sociale medier, hvor mange vil bide mærke i jeres navn.

TopSupplies med tip-top kvalitet

I bør ikke tvivle på, hvor stor en effekt i kan få af papkrus med logo. I bør vælge TopSupplies hvis i ønsker disse muligheder. Her kan i nemlig få et stort udvalg af forskellige krus i mange forskellige farver. I kontakter os og sammen kan vi udarbejde et produkt, som i vil være stolte over at præsentere til jeres kunder. I kan nemlig selv vælge, hvordan jeres logo skal fremstå og hvordan jeres papkrus med logo skal se ud. Der findes mange forskellige størrelse, og i kan med sikkerhed finde nogle der passer jeres behov.

Jeres ansatte vil også være glade for papkrus med tryk. Det minimere nemlig opvasken og kan gøre det hurtigere at få en kop kaffe i kantinen. Tilbyd de ansatte lækre varme drikke. Det skaber nemlig god stemning, hvis man har mulighed for lækre drikke. Kopperne er i super kvalitet og kan derfor indeholde varme drikke som kaffe, the og varm hyldeblomstsaft. Tag papkrus med logo med når firmaet er på tur eller holder sommerfest. Her kan kopperne vise deres potentiale og man kan glæde sig over et smart reklameprodukt.