Ny brædder i hjemmet – find et nyt gulv

Nyt gulv giver nyt liv til din stue, opholdsrum eller kontoret. Vælg gulve fra Boen hvis det skal være rigtigt pænt. Med Boen gulve er du sikker på at få et smukt og holdbart gulv. Det kedelige slidte gulv som ligger i stuen kan friskes op, slibes ned eller males. Men i længden er det bare det samme gamle gulv. Måske er det tiden at skifte til sprit nye Boen gulve.

Gulv med og uden tæppe

Førhen var det tegn på status, hvis man havde væg til væg tæpper. Helst skulle man have det i alle rum bortset fra badeværelse, køkken og bryggers. Køkken og bryggers skulle være i linoleum så de var nemme at holde rene. Badeværelset var og er stadig mest i klinker, som også er nemme at holde rene. Desuden er det jo ikke særligt smart at have tæpper i et rum der konstant bliver vådt. Resten af huset skulle have tæpper. Ideen var at man skulle kunne gå på bare tæer eller i strømpesokker overalt i huset uden at fryse. Det så dyrt ud. det emmede af overklasse.

Sådan er det ikke længere. I dag er moden skiftet. Tæpper skal ikke gå fra væg til væg. De skal ligge frit. Et under spisebordet og et under sofabordet. Sådan ser det ud i rigtig mange hjem. Gulve må gerne ses. De er ikke længere bare underlaget for vores tæpper.

Gulve må gerne ses

Gulve må gerne ses og helst beundres. Med Boen gulve er der i hvert fald ikke noget at skjule. De er alle lavet af lækre træsorter som ser autentiske og smukke ud når de bliver lagt på. I dag har gulvene lidt samme status som væg til væg tæpperne havde. Et velplejet gulv giver status. Det emmer af luksus. Har man råd til et lækkert gulv, har man sikkert også råd til alt muligt andet. De få udvalgte tæpper, som ligger løst, er med til at understrege fornemmelsen af velstand.

Gulve sladrer om husets beboere

Slidte gamle gulve, der er blevet grå med tidens tand, fortæller en trist historie. Ny Boen gulve fortæller en helt anden historie. De fortæller om friske glade mennesker, som nyder livet og elsker at invitere gæster i deres eget hus. De fortæller historien om at de mennesker der bor i huset, har det godt og er glade for deres hus og for livet.

Nye gulve for din egen skyld

Lige som den historie gulvene fortæller dine gæster, så fortæller de også dig historier. Hvis du hver dag står op til de samme gamle, slidte og grå gulve, så ender du med selv at blive det. dine omgivelser betyder rigtig meget for hvordan du har det. dit hus skal være smukt og skønt at være i. Det er der du lader op og går ud i verden fra. Dine omgivelser skal være fulde af skønhed og god energi, som du kan tage med dig ud i verden hver eneste dag og komme hjem til hver eneste aften.