Polterabend for den madglade

Han skal giftes. Jeres bedste ven. En mand der virkelig elsker mad og sætter stor pris på de gode smage. Det har i faktisk valgt at fokusere lidt på til hans polterabend. Han har absolut ingen idé om i kommer og hvordan dagen den skal se ud. Det hele skal ikke handle om druk og være så stiv så man ikke kan stå. I denne artikel har vi lagt en god plan for hvordan det hele kan forløbe sig, og få den sjoveste dag nogensinde. Læs med nu og bliv inspireret.

Første skridt

Det hele starter med overraskelsen. I har planlagt alt ned til sidste detalje, derfor kan det også virke uoverskueligt for ham. For i har hævet ham ud af sengen uden morgenmad. Faktisk næsten uden tøj på. For han skal ikke have tid til at tænke. Første stop er hos den lokale bager. Der har i fået lov til at lave jeres helt egen croissant. En guide fra start til slut. Håndværk fra en der virkelig ved hvad han laver. En hektisk start, der faktisk ender i den koncentrerede og rolige ende. Men forglem ej, det er en polterabend. Så grænser skal prøves af.

Det sjove indslag

Han elsker mad. Faktisk så meget så i tænker han skal spise en masse sjove kombinationer. Men det fede er det hele foregår midt på strøget. Et hjemmelavet bord og et grimt kostume. Toppen over i’et. Klamme mader og fuldstændig skøre kombinationer. Alt sammen noget der skal smages i åbent skue. Makrel med chokolade og meget mere. Puha. Smørrebrød på en anden måde må man sige.

Skifte tøj

Efterhånden som timerne går, er mørket ved at falde på. Det er tid til aftensmad, og efter den pinsel i har taget ham igennem til frokost er tiden inde til prikken over i’et. En restaurant oplevelse udover det sædvanlige. Privat kok i en lukket restaurant. Jeres ven er jo Michelin kok. Og afslutningsvist, skal der da en masse god vin til og sjove samtaler!