Gem dine minder digitalt

Flere og flere tager billeder af alt mellem himmel og jord. Men flere og flere billeder har kun den ene funktion at blive set på en gang, og så glemmes det på telefonen, indtil det slettes. Enten pga. af pladshensyn, eller fordi mobilen skal skiftes ud. Og så er det minde væk. Måske er det på tide at behandle de dyrebare øjeblikke på en anden måde? Måske kan endog bruge kameraet til andet end at tage billeder, der bruges og smides væk?

Gem dine juleminder

Jul oplever langt de fleste hvert år. Derfor kan det være svært at skelne det ene år fra det andet. Du kan lægge dine billeder på en SSD-harddisk i stedet for at lade dem blive på telefonen, så er de der også mange år ude i fremtiden. På en SSD-harddisk kan du nemt indeksere dine billeder efter fx årstal eller begivenheder. Det kan også være gode gaver du gemmer der. Det kunne dreje sig om en eva solo termokande.

Tag billeder af dine gaver

Med billeder af dine gaver glemmer du ikke, hvad og fra hvem du har fået en bestemt gave. På den måde kan man også huske det til fremtiden, hvor man også skal ud at købe nogle gaver. Man har også brug for ting, der får dagligdagen til at fungere. Det er eksempelvis billige vinterdæk.

Gem det på en SSD

Solid State Drive står SSD for. Det betyder, at den består af en del. Ikke mange små dele, som de gamle harddiske. Derfor er den meget driftssikker, væsentlig hurtigere, mere holdbar og har et meget lavere strømforbrug. Du kan derfor være sikker på, at den holder i mange år fremover. Vær derfor tryg, når du gemmer dine minder eller vigtige arbejdsdokumenter på en SSD-harddisk. Da der ikke er mekaniske dele i en SSD, så slides den heller ikke, som en almindelig gør.

Til arbejde og fritid

Når SSD-harddiske er så holdbare og sikre i drift er det også oplagt at lægge sine vigtige arbejdsdokumenter der. Flere og flere har sin egen blog – eller sin egen instagram-profil med mange følgere. Dvs., at flere er blevet influenter eller blot mikro-influenter. Al det indhold, der i fremtiden skal lægges op, ligger trygt og godt på en SSD-harddisk indtil det skal online. Rigtig mange udgiver forskellige steder på nettet, hvor de ligger personlige historier, rejseminder og hverdagssituationer ud til dem, der ønsker at følge med. Her er det også smart at kunne have backup af sit materiale enten før eller efter det lægges op.

Fås til alle behov

SSD-harddiske kan du få, så de passer lige til dit behov. Der er sådan set ikke et for lille eller stort ønske, der ikke kan opfyldes. Både hvad megabyte angår, men naturligvis også i egentlig fysisk størrelse. Her fås de fra 3,5” helt ned til den såkaldte mini-sata på 5x3x3 millimeter. Dermed kan SSD altså fås til alle devices. Ikke kun stationær computer, men stort set alt elektronisk udstyr.

Hvad skal jeg vælge?

Ligesom alt muligt andet elektronisk udstyr findes der et stort udvalg. Her ville et godt råd være hverken at købe alt for dyrt eller alt for billigt.