Kvalitets hundetegn fra Dyreverdenen.dk

I Danmark er der et par regler, der skal overholdes, når du laver hundetegn til din hunds halsbånd. Der stilles to krav, for at et hundetegn er gyldigt

  1. Du skal skrive ejers navn (Ikke hundens navn)
  2. Der skal stå adresse, hvortil ejer og hund bor

Ejers navn

Mang tror fejlagtigt, at man skal skrive hundens navn og adresse på skiltet. Men det er ikke korrekt. Det er hundens ejers navn, der skal stå på hundetegnet. Hvis man skrive, som man stadig gør, hundens navn på skiltet, vil det give problemer, i forhold til, at hundetyve, kan kalde hunden til sig ved dens navn.

Adresse

Adressen, som skal stå på hundetegnet, i den akut situation, hvor hunden er løbet væk hjemmeside. I den forbindelse, kan man, når man finder en fremmed hund kigge på hundetegnet, og se, hvad ejeren hedder, og hvor ejeren bor, så man kan følge hunden hjem til adressen.

Det anbefales, at man også skriver et telefonnummer på hundetegnet. Det er ikke et lovkrav, men i denne moderne verden, hvor vi alle har mobiler på os, så er det nemmere at ringe til ejeren af den bortløbne hund, og sige, at den kan hentes henne.

Køb kvalitets hundetegn hos Dyreverdenen

Du kan købe hundetegn på dyreverdenen.dk, hvor du vil finde hundetegn i mange forskellige former, motiver og farver. Et hundetegn behøver ikke at være kedelig, så du kan designe den præcis, som du gerne vil have den. Din hund er sådan set ligeglad med, hvordan hundetegnet ser ud. Man skal huske på, at når hunden bliver 4 måneder gammel, så er det et lovkrav, at den skal bære hundetegn uden for ejers matrikel.

Køb hundetegnet online, i den størrelse, som passer til hundens størrelse. Hundetegnet laves i hærdet aluminium, som er holdbart og af høj kvalitet.