Sådan får du de lange efterårsaftener til at blive mere spændende

Kulden og blæsten har fået overtaget og er efterhånden blevet rigtigt efterår i Danmark. Det betyder også at aftenerne bliver længere og længere, og vi kan se frem til mange lange, kolde efterårsaftener i et godt stykke tid endnu.

Både efteråret og vinteren synes mange er den kedeligste tid på året, hvor man ikke rigtgi kan foretage sig lige så meget som om sommeren. Og for mange ender det som regel foran fjernsynet, hvor der ses film og serier til den store guldmedalje.

Og det bliver jo også hurtigt ensformigt, selvom det er underholdende.

Hvorfor ikke prøve noget nyt?

Her får du et par gode forslag til nogle nye ting, som dig og din partner kan prøve at kaste jer ud i, som helt sikkert vil få de lange efterårsaftener til at blive lidt mere spændende.

1.   Giv hinanden en udfordring med sexlegetøj

Hvorfor ikke bruge de mange, lange og mørke efterårsaftener, på at lære hinanden endnu bedre at kende på den intime måde.

Det kan I jo fx gøre på en fræk og interessant måde ved at eksperimentere med sexlegetøj. Hvis I ikke allerede har prøvet det, kunne I fx prøve at bruge en dildo.

Dildoen hørere til blandt noget af det mest populære sexlegetøj, på markedet. Det er muligt at få dildoer i mange forskellige afskygninger- Der findes et væld af forskellige størrelser, farver og former, så der er rig mulighed for få prøvet en type dildo, som I aldrig har prøvet før.

Hvis det skal være lidt anderledes end bare en helt almindelig dildo, så kunne I give jer i kast med en naturtro dildo, som ligner en ægte penis, eller måske er I mere til at prøve en dildo lavet af glas.

Med en dildo, der er fremstillet i glas, har man mulighed for at få en meget unik oplevelse, da man kan eksperimentere med temperaturen på dildoen, som holder ekstra godt på enten kulden eller varmen, fordi den er lavet af glas. Vil man have den kold, lægger man den i fryseren i nogle minutter, og vil man have den varm, lægger man den i varmt vand i omkring 5 minutter.

Når man så bruger dem bagefter, får man en meget speciel og unik onanioplevelse.

Hos Privateplay.dk, som er en webshop, der forhandler sexlegetøj i bedste kvalitet, er det muligt at finde alle former for dildoer inklusiv glasdildoer og naturtro dildoer.

Kigger du forbi Privateplays webshop, er dig of din partner sikre på at få nogle interessante og spændende efterårsaftener i jeres eget intime selskab.

 

2.   Begynd at gå til croquis tegning

Noget helt andet, men også interessant, man kunne bruge de mange efterårsaftener til, kunne være at begyndne at gå til croquis tegning.

Croquis tegning er en tegnestil, hvor man tegner én, der står model, hvor vedkommende som regel er nøgen. Og idéen er så at man i en slags skitseform på omkring et par minutter prøver at indfange det karakteristiske for dén positur, som modellen står i.

Dette kunne også være noget, man gjorde med sin partner, og som man senere kunne praktisere derhjemme – måske som en del af et forspil.