Sådan kan du få gjort din have klar til det koldere vejr

Du har sikkert nydt det gode vejr helt vildt meget, men nu begynder vi snart at nærme os efteråret, og det betyder også noget for, hvordan vi bruger vores have. Vi begynder i hvert fald at bruge den mindre og mindre, og det kan også være, at du er begyndt at tænke på, hvad du skal gøre med din have, fordi du har fortsat lyst til at kunne bruge den mere aktivt, som du har gjort i sommerperioden. Desværre er det ikke altid så sjovt at sidde ude i regnen, hvis der ikke er ordentlige møbler, så du ikke bliver helt gennemblødt af at være derude. Vi giver dig i denne artikel et par gode råd til, hvordan du kan bruge din have på trods af koldere vejr.

 

Hyg rundt med nogle planter

En af de måder, hvorpå du fastholder din interesse i haven, er blandt andet ved at få nogle hashfrø og herved dyrke hashplanter i din have. Det kan lyde som en lidt besværlig opgave, men det er det slet ikke, og du vil nok højest sandsynligvis synes, at det er en sjov opgave, fordi du også kan se noget udvikling. Det er nemlig ikke bare et projekt, der stopper fra den ene dag til den anden, men du vil kunne se, hvordan din gode behandling af planterne, får dem til at vokse og blive sundere. Du kan læse mere om det på følgende link www.nordlandseeds.dk

 

Sæt nogle ting op, der gør det muligt at være udenfor

Selvom vejret bliver koldere, behøver det ikke at betyde, at du ikke kan sidde udenfor. Der er forskellige måder, hvorpå du kan gøre det nemmere for dig selv. For det første, kan du anskaffe nogle varmelamper, hvor du kan sidde sent ude på aftnerne med et tæppe, og så kan du ellers nyde det. For det andet, kan du lave et område, der er overdækket, så du heller ikke bliver forstyrret af vind eller regnen. Herved kan du bruge endnu flere timer derude, og tit kan det faktisk være meget hyggeligt at sidde med et tæppe, kop te og være ude i regnen. 

 

Flyt træningen udenfor

Du er måske vant til at træne nede i et center, og det er, hvad du er tryggest med. Men det er også sjovt at prøve at træne mere udenfor, og her kan du oplagt bruge din egen have, hvor du kan bruge mange timer på træningen. Du skal heller ikke nogen steder hen, så du behøver ikke at tænke for meget over dit udseende. Derudover har du alt, hvad du skal bruge i nærheden, og herved kan det være lettere for dig rent faktisk at komme i gang med at træne, når det ikke er en besværlig opgave at komme derhen eller hjem igen. Det kan også være fedt at få pulsen op, mens vejret er lidt koldere, så der heller ikke bliver alt for varmt for dig selv, når du træner udenfor.